Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدهادی هاشم‌پور با اشاره به مصوبه کاهش عوارض در شیراز، گفت: با توجه به شرایط گسترش ویروس کرونا و تاثیر مستقیم آن بر اقتصاد شهر، رکود موجود و همچنین کاهش چشمگیر درآمد‌های شهرداری‌های کشور، لایحه تشویقی عوارض ساختمانی با هدف اعمال سیاست‌های تشویقی و حفظ انضباط اقتصاد شهری توسط شورای شیراز تصویب شد که بر این اساس ۵ مهرماه آخرین فرصت استفاده از کاهش ۱۷ درصدی عوارض ساختمانی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز ضمن تاکید بر اهمیت این مصوبه، آن را نشانه انعطاف پذیری مدیریت شهری شیراز برای انطباق با شرایط بحران اقتصادی دانست و افزود: اکنون درآمد‌های شهرداری‌ها در کشور به ویژه در کلانشهرها، از چند منظر کاهش داشته به طوریکه محدودیت تردد‌ها و فاصله گذاری اجتماعی از یک سو و چشم انداز مبهم اقتصادی از سوی دیگر، باعث بر میزان درآمد‌ها خصوصا در ماه‌های پایانی سال گذشته و ابتدای امسال که زمان طلایی مراجعه سرمایه‌گذاران صنعت ساختمان و مودیان محسوب می‌شود، تاثیر گذاشته است تا وضعیت شکلی نابسامان و راکد به خود گیرد.

او به تاثیر تعطیلی بسیاری از مشاغل از جمله مشاغل مرتبط با صنعت ساختمان اشاره و اضافه کرد: بخش مهم دیگر آسیب درآمدی نیز ناشی از تعطیلی و رکود سنگین اقتصادی این ماه‌ها بر اثر سیاست قرنطینه اجتماعی و محدودیت فعالیت‌های صنوف و به تبع آن کاهش درآمد‌های دولت و شهرداری‌ها از محل اخذ مالیات بر ارزش افزوده بوده و تصمیات نهاد‌های فرادست، به ویژه ستاد ملی مبارزه با کرونا، نظیر بخشودگی و تعویق اخذ مالیات، اجاره بها و عوارض، نیز مشکلاتی برای تحقق بودجه‌های مصوب ایجاد کرده که به‌رغم آن‌ها شهرداری شیراز و شورای پنجم با هدف احترام به شهروندان، سیاست همدلی و مدارا را در پیش گرفته‌اند.

معاون شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: در راستای برون رفت از بحران اقتصادی شهر و کمک به کسب و کار‌های مرتبط با ساخت و ساز و با توجه به نامگذاری سال به نام جهش تولید و لزوم حمایت از آسیب دیدگان بخش ساختمان، این مصوبه اجرایی و در آن مشوق‌هایی برای ایجاد انگیزه در فعالان و سرمایه گذاران صنعت ساخت و ساز، نظیر کاهش پلکانی بهای عوارض و صدور پروانه‌های ساختمانی لحاظ شد و هم اینک در حال اجراست.

هاشم‌پور اعمال تخفیفات عوارض ساختمانی را فرصتی تشویقی برای سرمایه گذاران بخش مسکن دانست و افزود: در راستای بازگشایی معابر، توجه به بهسازی بافت‌های فرسوده و همچنین ساماندهی سکونتگاه‌های غیر رسمی از طریق حمایت از تولید و عرضه مسکن، مدیریت شهری شیراز این مصوبه را اجرایی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تخفیف عوارض ساختمانی شهرداری شیراز مهر ماه امسال عوارض ساختمانی درآمد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی